Мебели chuchuline

Научи повече за нас

Мебели chuchuline изработва и уникални мебели висок клас по индивидуален проект, със съвременен дизайн и функционалност. Предлага се цялостно обзавеждане на офиси, заведения, магазини, хотели, барове и апартаменти.

Мебели chuchuline е утвърдена марка на пазара от 1993 г. нейн основател е Иван Чучулайн, превърнал хобито си дърворезбарство, в професия. Фирмата се занимава, както с производство на мебели висок клас, така и с тяхното проектиране и дизайн, залагайки на  висококачествени материали и технологии на европейско ниво.

Целта е да се провокират клиентите с нещо ново и нестандартно, което едновременно с това е практично и с високо качество.
Фирмата предлага цялостни дизайнерски решения и изпълнения, в областта на интериорния дизайн и 3D проектирането както и пълен контрол над работата.

Основният ни шоурум и производствена база се намират в гр. София, кв. “Орландовци”, ул. “Одеса” 49 – тук можете да се запознаете с нашата работа и до най-малкия детайл. Посрещаме клиенти и в новооткритата ни сладкарницата ни на бул. “Шипченски проход” 47.

“Винаги даваме повече от колкото обещаваме …”


За създаването на проектите се грижи екип от висококвалифицирани специалисти и работници с инженерно и техническо образование в областта на мебелното проектиране и производство.
Най-новото попълнение на фирмата са служители с професионално обучение в пространствения дизайн и креативно художествено мислене.

мебели chuchuline


Не изневерявай на качеството!